Begin typing your search above and press enter to search.

ROCK CITY BASICS

Rock City Basics is een gezamenlijk initiatief van POPEI en Summa College, waarbij je wekelijks op zaterdagen onder begeleiding van professionele coaches werkt aan de ontwikkeling van je muzikale skills. Deze praktijkgerichte cursus gaat begin februari 2023 weer van start.

Er zijn nu twee routes: Band Basics, waarbij je kunt werken aan je eigen instrumentale vaardigheden en je leert samenspelen met anderen. Je kunt je aanmelden voor zang, bas, gitaar, toetsen en/of drums. Band Basics richt zich op jonge muzikanten die nog niet veel ervaring hebben met het spelen in een band, maar dit wel graag zouden willen. Ook al staat de stad Eindhoven bekend als Rock City, er zal ruimte zijn voor allerlei verschillende muziekstijlen. We zullen dan ook proberen om straks op basis van leeftijd, ervaring en smaak de bands samen te stellen.

Daarnaast zal er worden gestart met Producer Basics, waarbij je juist vooral vanuit een studio setting met muziek bezig gaat. Je leert hoe je jouw productie naar een hoger niveau tilt. Componeren, opnemen, mixen enzovoorts. Je kunt dan zelf kiezen of je individueel of juist samen met anderen wil werken.

 

Meer weten? Bekijk alle informatie op www.rockcitybasics.nl.

 

Rock City Basics