Begin typing your search above and press enter to search.

OPEN DAG – 23 JANUARI

Datum: 23/01/2022
Locatie: PopEI (Klokgebouw 300, Eindhoven) en online
Tijdstip: 10:00 – 15:00

Onze open dag op zondag 23 januari vindt voor een deel online en voor een deel in de gebouwen plaats. Volg aub de laatste online informatie en/of kom langs voor een kijkje in onze gebouwen. Online kun je via deze pagina in contact komen met docenten, voorlichtingspresentaties volgen en meedoen aan Q&A rondes.

 

Voor onze nieuwe opleiding Music Production Lab zullen we elk uur een informatieve ronde doen. Je kunt hiervoor inloggen via de links op:

Open Dag RCI 23 Jan. 2022

 

10.00 – 11.00 MPL onderwijspresentatie /  live Q&A
via Teams met Thijs Lodewijk en Polle van Genechten

 

12.00 – 13.00 MPL onderwijspresentatie /  live Q&A
via Teams met Thijs Lodewijk en Polle van Genechten

 

14.00 – 14.30 MPL onderwijspresentatie /  live Q&A
via Teams met Thijs Lodewijk en Polle van Genechten

 

Scholen open voor beperkt aantal bezoekers

Onze schoolgebouwen zijn open! Je bent daar welkom voor een kijkje in de school. Het is daarbij wel belangrijk dat iedereen op elk moment een mondkapje type-2 over neus en mond draagt. Er kan een beperkt aantal mensen tegelijkertijd binnen zijn, dus het kan zijn dat je buiten even moet wachten tot er binnen weer ruimte is. Check deze pagina nog eens voor je op zondag van huis vertrekt voor de meest actuele informatie.

 

Sfeer proeven
We willen je graag zo goed mogelijk laten kennismaken met onze scholen, docenten en medestudenten. Onder de huidige omstandigheden kunnen we je helaas niet optimaal laten zien hoe het eraan toe gaat in onze praktijklokalen. Heb je vragen, stel ze dan direct aan onze docenten of studenten. Hier vind je de link met contactgegevens voor meer informatie over Rock City Institute, Metal Factory and Music Production Lab:

https://www.summacollege.nl/hulp-bij-studiekeuze/online-voorlichting